Рівне:

Створення та просування сайтів

Керівники області вчитимуться, як інтегруватися в Європу та НАТО

Останні новини 04-лют, 2009, 10:239 prov 1 031
Семінар-тренінг на тему «Національна безпека України і НАТО» відбудеться 4 та 5 лютого на базі санаторію «Червона калина». В рамках проекту передбачена участь керівників територіальних громад до навчання з євроатлантичної інтеграції. Рівненську обласну раду на заході представлятиме керуючий справами виконавчого апарату Петро Середюк.
Як заявлено у плані-розкладі, учасники семінару обговорять різні аспекти доцільності вступу України до Євроатлантичного Альянсу та перспективи нашої держави на цьому шляху. Йтиметься про спільне та відмінне між ЄС та НАТО та взаємини НАТО-Росія. Під час семінару заплановано перегляд тематичних фільмів «НАТО: свій чи чужий», зокрема, про досвід Польщі в аспекті євроатлантичної інтеграції «Нова Польща – вільний вибір».
Тренінг запланований в ігровій формі. Наприклад, тему «Етапи та напрями співробітництва України та НАТО» обговорюватимуть у форматі гри «ментальні карти» (через асоціації «Що таке ПДЧ?»).
Довідка: Семінар-тренінг «Національна безпека України і НАТО» ініційований Сіверським інститутом регіональних досліджень за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору