Рівне:

Створення та просування сайтів

За здоров»ям – у “Новостав”

Актуально 18-сер, 2005, 16:569 prov 1 040
Сто двадцять дітей з усіх куточків Рівненщини матимуть змогу одночасно навчатися та отримувати необхідну медичну допомогу у нещодавно відкритому новому корпусі дитячого протитуберкульозного санаторію “Новостав”.
Про це повідомив начальник управління охорони здоров»я Рівненської облдержадміністрації Мирослав Семанів. За його словами, санаторій впродовж півроку перебував на ремонті. Його відкриття не тільки принесло користь хворим дітям ( адже подібного роду лікувального закладу на теренах Рівненщини практично не існує), а й зберегло робочі місця для сто сорока осіб.
Як зазначив головний лікар санаторію “Новостав” Михайло Монастирський, теперішні умови санаторію значно покращать здоров»я хворих дітей. Тут вони отримають відпочинок на свіжому повітрі, раціональне харчування з лікуванням, навчання. Звичайно, на думку пана Монастирського, незважаючи на те, що санаторій на даний час уже функціонує і спроможний оздоровлювати пацієнтів, все ж роботи над удосконаленням умов лікування є більш ніж достатньо.
– На спонсорські кошти плануємо закупити нове медичне устаткування, обладнати басейн для гідромасажу, а також придбати новий спортивний інвентар, іграшки та інші необхідні речі без яких відпочинок дітей не буде таким колоритним та ефективним. Крім того, близько триста тисяч гривень виділили з державного бюджету на будівництво котельні та повну газифікацію закладу, – розповів головний лікар санаторію.
Нині хворі діти проживають у новооблаштованх кімнатах, вартість іхнього харчування становить сім гривень в день на кожну дитину, і мають змогу приймати усі необхідні медичні процедури.
Ангеліна ПЛОЩАНСЬКА,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору