Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Актуально 18-сер, 2005, 16:579 prov 1 135
У Рівному будуть діяти три шкільні базари
Шкільне вбрання, канцтовари, тощо мешканці та гості Рівного зможуть купити за цінами, нижчими від ринкових. Таку можливість забезпечать три шкільні базари – повідомили в управлінні торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування населення Рівненського міськвиконкому.
Десять підприємців, які бажають взяти участь в організації базарів, гарантують, що ціни будуть істотно нижчими, ніж на ринках обласного центру.
Свою роботу базари розпочнуть з 18 серпня.

На ринках масово обманюють споживачів
Чергову акцію з перевірки вимірювальних приладів провели спеціалісти Рівненського регіонального центру стандартизації, метрології та сертифікації на центральному продовольчому ринку Рівного. Із всієї кількості перевірених ваг, 70% мають похибки, що перевищують допустимі норми. По-іншому кажучи – практикується масове недоважування. За даними контролерів, коли людина купує 10 кілограмів якогось товару, їй недоважують в середньому 0, 5 кілограма.
Спеціалісти центру рекомендують керівництву ринку контролювати підприємців, які орендують там місця, а покупцям – після придбання товару робити контрольне зважування. І в разі виявлення порушення, вимагати відшкодування.
Західна інформаційна корпорація.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору