Рівне:

Створення та просування сайтів

За січень місяць 2009 року в Рівненській області виникла 101 пожежа

Останні новини 05-лют, 2009, 13:139 prov 1 198
За січень місяць 2009 року в Рівненській області виникла 101 пожежа. Прямі та побічні матеріальні збитки від них склали 2 мільйони 207 тисяч гривень. На пожежах загинуло 9 людей, з них 2 дитини, 4 громадянина отримали травми. Вогнем знищено та пошкоджено 66 будівель та споруд, 6 одиниць техніки, 75 тон грубих кормів.
Основними причинами виникнення пожеж були:
- необережне поводження з вогнем – 39 випадків;
- порушення правил монтажу та експлуатації електроустановок – 19 випадків;
- порушення правил монтажу та експлуатації пічного опалення – 39 випадків;
- дитячі пустощі з вогнем – 1 випадок.
Працівниками підрозділів ГУ МНС України в Рівненській області з початку 2009 року на пожежах врятовано:
- життя 6 громадянам;
- матеріальних цінностей на суму 3 мільйони 303 тисячі гривень. Разом з тим працівники МНС 19 разів надавали допомогу населенню при виникненні різноманітних надзвичайних подій.
З початку поточного року в Рівненській області зареєстровано 32 нещасних випадків (на виробництві, самогубства, утоплення, отруєння та інші), в результаті яких 20 людей загинуло та 12 людей отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості.
Групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення головного управління МНС України в Рівненській області з початку року було здійснено 1 бойовий виїзд на розмінування боєприпасів часів Другої світової війни під час яких знешкоджено 57 вибухонебезпечних предметів, — повідомила прес-служба ГУ МНС в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору