Рівне:

Створення та просування сайтів

З початку 2009 року на території області зареєстровано 15 випадків заволодінь транспортними засобами

Останні новини 06-лют, 2009, 13:199 prov 1 122
4 лютого близько 7 години ранку до чергового по управлінню ДАІ надійшло повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем марки «Мерседес-Бенс 609», білого кольору.
Власник зниклого авто повідомив правоохоронцям, що він залишив автомобіль близько 22 години 3 лютого поблизу будинку на вулиці Виноградова, 28, що у селі Колоденка Рівненського району. А о 6 ранку наступного дня його на місці не було.
Номерний знак «Мерседеса» ВК 8109 АМ, 1995 року випуску.
Загалом з початку 2009 року на території області зареєстровано 15 випадків незаконних заволодінь транспортними засобами, з яких 6 – вдалося розшукати.
Найбільше автомобілів викрадають у Рівному та місті Кузнецовськ. Серед викрадачів останнім часом найбільш популярні автомобілі марки «ВАЗ», останніх років випуску. Як показує практика, найчастіше зникають транспортні засоби у нічну пору з дворів будинків.
Віктор Іващук, начальник ВДПС УДАІ УМВС:
- Шановні власники транспортних засобів. Ми в котрий раз звертаємося до вас з проханням не залишати свої автомобілі без нагляду, просто неба. Облаштуйте їх протиугінними пристроями. Користуйтеся автостоянками, що охороняються, — повідомила прес-служба УДАІ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору