Рівне:

Створення та просування сайтів

І знову Шева!

Спорт 01-вер, 2005, 13:299 prov 982
У понеділок увечері українець Андрій Шевченко став володарем престижної футбольної премії “Golden Foot”, яка щороку вручається кращому футболістові світу відповідно до опитування в Інтернеті серед всіх уболівальників світу, яке проводить базований у Монако World Champions Club і популярна італійська Gazzetta dello Sport.
У голосуванні брали участь близько 80 тисяч аматорів футболу з усього світу. Шевченко лише на кілька голосів випередив в опитуванні Паоло Мальдіні й Луїша Фігу, які посіли друге та третє місця відповідно. Інші номінанти – Бекхем, Креспо, Кан, Ромаріо, Рональдо, ван Ністелрой і Зідан відстали набагато.
Раніше володарями премії “Golden Foot” визнавалися Роберто Баджо в 2003 році й Павел Недвед у 2004.
Як володар призу “Golden Foot” Шевченко був визнаний гідним честі залишити відбитки своїх стоп на “Алеї футбольних зірок” у Монако, такі відбитки увіковічують у цементі. У Голлівуді зірки кіно залишають відбитки долонь. Відбитки стоп Шевченка будуть поряд зі слідами ніг таких великих футболістів як Джордж Бест, Франціско Лопе Хенто, Рівелліно, Луїджі Ріва та Джордж Веа.
Після церемонії нагородження Шевченко поділився враженнями від завоювання нового призу:
– Я пишаюся тим, що як представник України став лауреатом премії “Golden Foot”. Опинитися в такій зірковій компанії з легендами світового футболу і отримати разом з ними можливість залишити свій слід на “Алеї футбольних зірок” – це велика честь для мене. А ще ця премія цінна тим, що мене вибрали переможцем любителі футболу з різних куточків світу.
Напередодні форвард збірної України та італійського “Мілану” Андрій Шевченко презентував свій офіційний Інтернет-сайт: www.sheva7.com. Нападаючий “Мілана” сказав про цей проект наступне:
– Сайт почав роботу. Однак він ще не готовий на 100%. Я хотів, щоб він повноцінно запрацював одночасно з початком сезону, нехай навіть він ще далекий від ідеалу. Для мене цей сайт – дуже важливий інструмент спілкування. Він дозволяє всім одержати правдиву інформацію про мене, прочитати ексклюзивні інтерв»ю. Він дозволяє мені спілкуватися не тільки з італійцями.
Існує чотири версії сайту: на італійській, англійській, російській й українській мовах. Ми продумуємо плани також про те, щоб зробити варіанти сайту на японській або китайській мовах.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору