Рівне:

Створення та просування сайтів

КОЛИ НЕРЕАЛЬНЕ СТАЄ МОЖЛИВИМ

Новини регіону 08-вер, 2005, 10:309 prov 933
Слова української народної пісні “Ой, зелене жито зелене, хорошії гості у мене” лунали на подвір»ї школи число 10 першого осіннього дня. На свято й справді завітали поважні гості: міський голова Рівного Віктор Чайка, заступник міського голови Світлана Богатирчук-Кривко, начальник міського управління освіти Віталій Новак та інші.
50 ювілейне свято Першого дзвоника відбулося у школі № 10, яка є однією із найстаріших у місті Рівному. Розташована неподалік центру міста, на Грабнику, школа вражає своєю вишуканістю й ошатністю. Особливого “шарму” будівлі школи надає художня ліпка, яка прикрашає її центральну частину. А ще клумби, зелень, ошатна територія.
Багатьом у Рівному відома ситуація, яка склалася була навколо загальноосвітньої школи число 10. Її приміщення планувалося передати навчальному комплексу “Престиж”. Однак педагогічний колектив школи і батьки учнів, які в ній навчаються, довгий час вели боротьбу за те, щоб зберегти саме загальноосвітню школу число 10. І це їм вдалося. Більше того, мер міста Віктор Чайка пообіцяв, що до початку нового 2005-06 навчального року школу відремонтують, адже дах на ній не перекривався ще з моменту побудови приміщення. Свого слова він дотримав.
Надзвичайно відрадно те, що сьогодні школа має сучасний презентабельний вигляд. Відремонтована – з новим дахом, пластиковими вікнами вона гостинно відчинила двері своїм сьогоднішнім і майбутнім учням.
– Це школа, у якій навчаються сімейні династії. Тут дають якісні й глибокі знання учням, – зазначив на святі мер Рівного. – На ремонт школи було витрачено понад 1 мільйон 700 тисяч гривень. Крім того, були виділені кошти на закупівлю нових парт, дошок.
– Ми надзвичайно вдячні Віктору Чайці й усім будівельникам, які долучилися до ремонту школи, – наголосив директор школи Сергій Коноплястий, – тепер понад 320 наших учнів зможуть навчатися у гарній сучасній школі. Ґрунтовними знаннями з ними поділяться 25 досвідчених учителів, педагогічний стаж деяких з них сягає понад 20-30 років.
Олеся ІВАННИК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору