Рівне:

Створення та просування сайтів

Чому відмовили в порушенні кримінальної справи?

Кримінал 08-вер, 2005, 10:479 prov 980
У селищі Рокитному 23 серпня 2005 р. біля 9 години ранку сталася ДТП, у якій потерпіла учениця однієї із шкіл району Р. Дівчину доставили у приймальне відділення швидкої допомоги із забійними ранами голови і ніг. Правоохоронці відмовили в порушенні кримінальної справи.
Але пригода набула розголосу серед населення району. І причиною тому стало те, що автомобілем ВАЗ-21061, що травмував школярку, яка вибігла на проїжджу частину, керував заступник голови райдержадміністрації С. Берташ.
Прикро те, що керівник такого рангу проявив елементарне незнання правил дорожнього руху, а, може, не захотів їх дотримуватися? Як би там не було, а пан Берташ не повідомив працівників ДАІ про ДТП, не зафіксував слідів і на місце пригоди після госпіталізації потерпілої не повернувся, за що його притягнули до адміністративного покарання згідно зі ст. 122 п. 2.10 (д) керуючись п. 2 ст. 6 КПК України.
Із матеріалів за даною справою напрошується питання: чому в справі немає аналізів учасників ДТП, на вміст у крові алкоголю? А, може, така “дрібниця” і відіграла для слідчих головну роль у відмові в порушенні кримінальної справи?
Віталій ЧЕРНЯКОВИЧ,
смт. Рокитне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору