Рівне:

Створення та просування сайтів

КОМУ НЕ ДОГОДИВ ГОЛОМША?

Кримінал 08-вер, 2005, 10:489 prov 2 189
30 серпня 2005 року одна із обласних газет розповсюдила інформацію під заголовком “Дмитро Корчинський: жовтогаряча революція починає їсти своїх дітей”. У ній, зокрема, зазначається: “Якщо ця інформація правдива, то це стане лише підтвердженням того, що жовтогаряча революція починає їсти своїх дітей”, – заявив лідер політичної партії “Братство” Дмитро Корчинський.
Так він прокоментував кулуарну інформацію, що на минулому тижні співробітниками СБУ був заарештований Ярослав Голомша, начальник управління з внутрішньої безпеки МВС України. Голомшу заарештували нібито при одержанні хабара в 10000 у.о. і на сьогодні не прийняли рішення, чи робити скандал публічним.
Лідер політичної партії “Братство” також підкреслив, що “вперше почув цю інформацію”.
Публікація щодо причетності Ярослава Голомші до хабарництва викликала в рівненській міліції хіба що здивування, а то й обурення. Адже ще не так давно пан Голомша обіймав відповідальну керівну посаду в УБОЗ УМВС України в Рівненській області, у роботі проявляв фаховий професіоналізм, чесність і відданість міліцейській справі.
На сьогодні полковник міліції Ярослав Голомша працює першим заступником (а не начальником управління з внутрішньої безпеки МВС України, як повідомляється в публікації) Департаменту внутрішньої безпеки МВС України і якісь “кулуарні інформації” про його арешт – це, м»яко кажучи, чиїсь провокаційні витівки під гаслом “А ви чули?”.
Тим часом начальник УМВС України в Рівненській області полковник міліції Григорій Зарічнюк вважає розповсюдження таких і подібних безпідставних чуток спробою певних політичних сил і їх представників “засвітитися” перед виборами в парламент. А ще відвернути увагу громадськості від цілеспрямованого наступу міліції на корупцію і хабарництво, чим, власне, займається в правоохоронному відомстві ДВБ МВС і Ярослав Голомша, зокрема. Можливо, ті особи, які причетні до цих ганебних злочинів, і намагаються кинути тінь на людей, котрі ведуть із ними боротьбу.
Центр зв»язків із громадськістю УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору