Рівне:

Створення та просування сайтів

Дебютний концерт вдався

Актуально 06-жов, 2005, 11:469 prov 1 045
Так можна резюмувати мистецький захід, який відбувся 29 вересня в залі органної і камерної музики, що в Рівному. А був це концерт не простий, а дебютний. Заповнена глядацька зала, багато квітів, гарні слова і побажання – ці атрибути дебютного концерту були присутні того вечора. Тож саме цей факт надавав особливого хвилювання артистам і уваги справжнім поціновувачам мистецтва. У програмі концерту прозвучали твори з фестивалю “Срібний дзвін”.
На сцені неперевершено звучав саксофон, яким майстерно володіє лауреат міжнародних конкурсів, студентка 4 курсу відділу духових інструментів Рівненського музичного училища РДГУ Тетяна Самусенко. Зі сцени лунали твори різних авторів та періодів. Тетяна – неодноразова учасниця різноманітних виступів, концертних програм і конкурсів.
По-особливому тепло і щиро зустрічала публіка виступ дебютантки студентки 1 курсу того ж Рівненського музичного училища вокалістки Ольги Кульчинської. Молода співачка виконала твори світової класики, українські народні пісні та ін. Оригінальні твори у чудовому виконанні зірвали справжній шквал глядацьких оплесків.
До речі, саме ці виконавиці представлятимуть Рівне не фестивалі, який незабаром відбудеться в Ужгороді. Тож побажаємо успіхів нашим землячкам!
Олеся ІВАННИК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору