Рівне:

Створення та просування сайтів

Викрадений мотоцикл наїхав на патрульну машину

Кримінал 06-жов, 2005, 11:569 prov 859
У ніч з 2 на 3 жовтня близько 3 години ночі до чергової частини ВДАІ міста Рівного надійшло повідомлення про те, що біля супермаркету “Сільпо” на вулиці Київській невідомі особи викрали мотоцикл марки “Мінськ”.
Відразу за допомогою радіозв»язку черговий ВДАІ Юрій Кравчук орієнтував весь особовий склад, який ніс службу в нічну зміну на розшук викраденого транспорту. Через півгодини один з нарядів дорожньо-патрульної міліції, проїжджаючи по вулиці Грушевського, помітив мотоцикла, схожого на викрадений. Машина міліціонерів зупинилась і ввімкнула проблискові маячки, маючи намір зупинити мотоцикл. Проте водій не відреагував на жести працівників ДАІ про зупинку і, не впоравшись із керуванням, протаранив службовий автомобіль.
У результаті “тарану” водій мотоцикла 17-річний рівнянин Микола та його пасажир такого ж віку Сергій отримали тілесні ушкодження. По приїзді швидкої їх доставили до лікарні. А мотоцикл-таран та службове авто зазнали значних механічних пошкоджень. Щодо постраждалих юнаків, то наряд міліції не дарма зупиняв їх. Як пізніше було встановлено, саме його викрали біля супермаркету “Сільпо”.
Як повідомили з прес-служби ДАІ, за фактом викрадення та допущення ДТП правоохоронці проводять слідство.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору