Рівне:

Створення та просування сайтів

Недоплатити 15 млн. податку допомогло фіктивне пальне

Кримінал 12-лют, 2009, 15:209 prov 1 002
У Рівному виявили директора одного з ТзОВ, який умудрився обдурити державу, не сплативши податок майже на 15 мільйонів гривень.
Як повідомили у відділі масово-роз‘яснювальної роботи та звернень громадян Державної податкової інспекції Рівного з посиланням на матеріали головного відділу податкової міліції інспекції міста, порушення виявили в результаті проведення звичайної перевірки на предмет дотримання податкового законодавства, в тому числі сплати податку на прибуток підприємства та відшкодування податку на додану вартість.
Керівник товариства у звітних документах показав витрати на закупівлю паливно-мастильних матеріалів у двох підприємствах, які ніколи їх не купували. Таким чином, як зазначається в повідомленні, об‘єкт оподаткування було штучно занижено — на 8,1 мільйона гривень податку на прибуток і майже 6,6 мільйона гривень податку на додану вартість.
За підробку документів податкової звітності проти посадової особи товариства прокуратура міста Рівного порушила кримінальну справу за частиною 3 статті 212 та статтею 366 Кримінального кодексу України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору