Рівне:

Створення та просування сайтів

122 тонни непридатних пестицидів і агрохімікатів зберігаються в області

Актуально 12-лют, 2009, 15:279 prov 1 102
На території Рівненської області розміщено 122 тонни непридатних до використання пестицидів і агрохімікатів, які, як правило, зберігаються у бетонно-полімерних контейнерах та складах.
Як було встановлено під час проведених прокуратурою перевірок, 13 таких складів (всього їх 29) перебувають у незадовільному стані. Про це ЗІКу повідомила старший помічник прокурора області з питань нагляду за додержанням природоохоронного законодавства Анна-Марія Дзівак.
Разом з тим, держекоінспекція в області в план роботи на І квартал 2009 року не включила перевірки суб»єктів господарювання і органів місцевого самоврядування щодо додержання вимог законодавства про відходи при обліку та зберіганні непридатних до використання пестицидів і агрохімікатів.
Всього за результатами наглядових перевірок у сфері охорони довкілля вже цього року міськрайпрокурори області порушили 7 кримінальних справ. За наслідками розгляду документів прокурорського реагування до різного роду відповідальності притягнуто 82 посадові особи, до бюджету відшкодовано 455 тис. грн.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору