Рівне:

Створення та просування сайтів

Переполох серед сарненських наркоманів

Кримінал 13-жов, 2005, 12:429 prov 904
Восьмеро мешканців міста Сарн опинилися в ізоляторі тимчасового тримання місцевого відділу міліції. Молодих людей, серед яких неповнолітній громадянин Росії, звинувачують у зберіганні наркотичних речовин, організації наркопритону та викраденні наркозасобів.
Попередньо встановлено, що молодики, використовуючи підвальні приміщення житлових будинків на вулицях Котляревського, Широкій та Східній, виготовляли і вживали наркотики. В основному вони використовували макову соломку, яку викрадали з городніх ділянок громадян.
Наркоманів міліціонери затримували почергово, окремих із них брали безпосередньо під час виготовлення та вживання дурману. 36-річний Роман і його ровесник Олександр уже притягалися до кримінальної відповідальності. Олександр у травні цього року був затриманий з десятьма склянками макової соломки, яку придбав для виготовлення наркотиків. У затриманих вилучене різноманітне знаряддя, за допомогою якого й виготовлялася так звана ширка. Сарненські міліціонери порушили ряд кримінальних справ проти наркоманів за статтями 308, 309 та 317 Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.
Як сказав у розмові з нашим кореспондентом начальник відділення карного розшуку Сарненського МРВ УМВС Сергій Кокош, особи, які опинилися в ІТТ за зберігання, виготовлення та вживання наркотичних засобів, не єдині в районі. Так, з початку року сарненські правоохоронці порушили понад 20 кримінальних справ. З них чотири – за збут наркосировини. Проблема набуває широкого резонансу, оскільки лави наркоманів усе частіше поповнюють неповнолітні особи.
ЦГЗ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору