Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 13-жов, 2005, 12:479 prov 979
Поступилася у першій з двох зустрічей за право виступати у першій польській спідвейній лізі команда ”Україна-Рівне” колективу ”КСЖ” з Кросно. У неділю впродовж всієї гонки на гаревій доріжці рівненського стадіону технічних видів спорту точилася вперта та безкомпромісна боротьба. На жаль, з різних причин краще виступили гості і перемогли 46:44.
Найрезультативніше у нашій команді виступив росіянин Семен Власов, який набрав 12 очок, у а поляків краще себе проявив Томаш Лукашевич – 11. Матч-відповідь пройде у неділю, 16 жовтня, в Кросно.
* * *
Все менше турів залишається до закінчення чемпіонату області з футболу у першій лізі. У дев»ятнадцятому турі були зафіксовані наступні результати: ”Хімік” – ”ОДЕК” – 0:0, ”ЕПМ” – ”Верес-2” –4:1, ”Сокіл” – ”Маяк” – 1:3, ”Полісся” – ”Водник” – 0:1, ”Ізотоп” – Княгинин” – 2:1, ”Волинь-Цемент” – ”Лісовод” – 6:1.
У чемпіонаті лідирує ”Маяк” – 46 очок після 19 ігор, на п»ять менше у ”Ізотопа” (18 ігор). 38 очок в ”ОДЕКа” після 16 ігор.
* * *
Рівненська ”Регіна-АРТ” очолила турнірну таблицю чемпіонату України з волейболу серед жінок у вищій лізі. Наша команда впевнено переграла у Южному команду ”Хімік” у двох матчах з однаковим рахунком – 3:0 (25:20, 25:19, 25:20 – першого ігрового дня і 26:24, 25:23 та 25:15 – наступного). У доробку ”Регіни-АРТ” – вісім очок.
Результати другого туру: ”Медіка-ШВСМ” (Донецьк) – ”Рось-Університет” (Біла Церква) – 3:2 та 0:3, Національний університет “ЧІПБ-Круг” (Черкаси) – ”Університет-ОДЮСШ” (Луцьк) – 3:2 та 0:3, ”Академія-Дніпро-Десна” (Дніпропетровськ) – ”Медуніверситет-Олімп” (Вінниця) – 2:3 та 0:3.
* * *
БК ”Сарни” став переможцем баскетбольного турніру ”Рівненська осінь”. На другому місці ”Хімік” з Южного, який представляли юні баскетболісти 1989 року народження. На третьому – господарі ОШВСМ-РЕГІ, і замкнули четвірку баскетболісти луцької СК ”Баскет”. Кращим гравцем турніру визнано Сергія Коваля з ”Хіміка”.
Результати ігор: БК ”Сарни” – ”Хімік” – 90:72, СК ”Баскет” – БК ”Хімік” – 72:91, ОШВСМ-РЕГІ – БК ”Сарни” – 73:80, ”Хімік” – ОШВСМ-РЕГІ – 93:67, ОШВСМ-РЕГІ – СК ”Баскет” – 102:60, СК ”Баскет” – БК ”Сарни” – 39:80.
* * *
Вісім команд взяли участь у міні-футбольному турнірі у Львові. МФК ”Рівне” виборов друге місце. Спочатку команди були поділені на дві групи і наш колектив виграв у команд з Ужгорода, Львова і поступився івано-франківцям. У півфіналі підопічні Юрія Баховського переграли львівський ”Галпідшипник” і у фіналі поступилися знову команді з Івано-Франківська.
* * *
Вдало виступили вихованці Рівненської районної дитячо-юнацької спортивної школи відділу освіти на змаганнях Кубку України з самбо. Тетяна Чмир у ваговій категорії до 48 кг стала переможницею, а Марія Коваленко, Ольга Федитник та Антон Нечай здобули бронзу у своїх вагових категоріях. Тренують спортсменів Микола Коба та Дмитро Коба.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору