Рівне:

Створення та просування сайтів

ПОДРУЖЖЯ ЗАГИНУЛО У ВОГНІ

Кримінал 20-жов, 2005, 10:019 prov 1 007
17 жовтня близько 4 години дня мешканка хутора Мощари Корецького району Зоя Дорощук, займаючись своїми справами, помітила, як із комина сусідової хатини рясно валує дим. Ще подумки собі зауважила! “... ото сусіди рано топити почали!” Та ось придивилась – аж дим іде не лише з димаря, а й з усіх горищних отворів. У душі похололо. Бо зрозуміла, що дим той – провісник пожежі.
Не гаючи часу, вона з мобільного телефону повідомила про побачене у пожежно-рятувальну службу. До прибуття вогнеборців односельчани (де й взялися!) почали самі боротися з пожежею в хатині, де проживало подружжя пенсіонерів. Оскільки вогонь палахкотів лише в одній житловій кімнаті та на горищі, подалі від небезпеки почали виносити домашні речі. Рятуючи майно у одній з кімнат будинку, знайшли тіло 85-річної Ніни П. Хоч не було помітно опіків чи інших ушкоджень, бабця ознак життя вже не подавала.
Вогнеборцям, які примчали на виклик з районного центру, повідомили, що в хатині мав би бути і чоловік потерпілої. Тож бійці-пожежники розпочали локалізацію пожежі. Пробравшись у кімнату, де був осередок пожежі, на підлозі неподалік ліжка вони знайшли сильно обгоріле тіло господаря Сергія П.
Вогонь встиг пошкодити два ліжка, підлогу та перекиття у кімнаті, де розпочалося загорання. І забрав два життя.
Наразі за фактом пожежі на місці події працює слідчо-оперативна група, до якої увійшли працівники районної прокуратури, Корецького райвідділу ГУ МНС та правоохоронці. Орієнтовно причиною пожежі, а отож, і трагічної загибелі подружжя, стало порушення правил пожежної безпеки при облаштуванні пічного опалення.
Ірина ТАРАСЮК,
старший інспектор Центру пропаганди ГУ МНС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору