Рівне:

Створення та просування сайтів

Футболісти переобрали голову

Спорт 19-лют, 2009, 09:489 prov 1 065
Минулого тижня відбулася восьма звітно-виборча конференція Рівненської обласної федерації футболу. Крім делегатів на зібранні були присутні представники влади та Федерації футболу України, засобів масової інформації. Більше ста присутніх заслухали звіт діючого голови РОФФ Володимира Поліщука і визнали роботу федерації задовільною.
Численні виступаючі звертали увагу не тільки на позитив у роботі обласної федерації. З вуст делегатів звучала й конструктивна критика щодо діяльності організації та проведенні обласних змагань, виконанні регламентних норм учасниками змагань та працівниками федерації, проведення дитячих, юнацьких, аматорських змагань у районах і містах області. Через самовідвід Валерія Криницького та Михайла Кривка на посаду голову залишився єдиний претендент — Володимир Поліщук. Переважною більшістю він був переобраний на новий термін.
Володимир Поліщук, голова РОФФ:
— Я дякую всім делегатам, які мене обрали. Тим самим вони вкотре висловили мені свою довіру. Це перш за все величезна відповідальність, зважаючи на кризову ситуацію в країні. Дуже складно буде працювати в таких умовах. Ми зробили чимало, але необхідно буде зробити ще більше. Під час конференції прозвучали критичні виступи щодо моєї роботи на посаді голови РООФ. Це говорить про те, що потрібно буде її вдосконалювати. Необхідно думати, як зробити так, щоб люди отримували задоволення від футболу. Повернення людей на стадіон — буде наша головна перемога. Це щодо професійного футболу. В аматорському футболі наші колективи довели свою силу в Україні. Нас навіть ставлять в приклад за роботу із розвитку аматорського футболу. Продовжуватимемо й надалі залишатися на передових позиціях.
В перспективі хочемо створити сайт Рівненської обласної федерації футболу, запустити спортивну телепрограму, присвячену розвитку футболу в області. Це буде лише плюс нам. Ми знаємо свої мінуси, але будь-яка справа без них не обходиться. Будемо їх видаляти та виправляти. Звісно, докладатимемо всіх зусиль, але разом з усіма делегатами звітно-виборчої конференції. Без них я нічого не зможу зробити.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору