Рівне:

Створення та просування сайтів

НЕ КАТАЙТЕСЯ, ДЯДЬКИ, ВНОЧІ… НА ПІДВОДАХ

Кримінал 03-лис, 2005, 12:509 prov 865
Просто таки заклятою можна назвати автодорогу Городище-Рівне-Старокостянтинів. Не минає й тижня, щоб там не сталася якась ДТП. Ось і в понеділок не обійшлося без битих машин та постраждалих.
Так, не доїхав 31 жовтня до місця призначення 41-річний Геннадій Л., житель міста Нетішин Хмельницької області, який є працівником однієї із фірм рідного міста. Рухаючись на своєму авто «ВАЗ-2105» близько 18 години, він не помітив, що в попутному напрямку рухалася гужова підвода, і зіткнувся із нею. Незважаючи на те, що 52-річний їздовий, також, до речі, Геннадій, обладнав воза всіма потрібними засобами для їзди в темну пору доби, це не допомогло йому та його коням без пригод потрапити додому. Внаслідок зіткнення вазівське авто відкинуло на смугу зустрічного руху, де машина потрапила під «Мерседес-Бенц 508».
У наслідок цієї аварії Геннадій з Нетішина отримав забійну рану голови, перелом ребер, а водій гужової підводи струс головного мозку та закритий перелом нижньої третини правого стегна. По приїзді швидкої допомоги їх обох доставили до травматологічного відділення Здолбунівської ЦРЛ. Зараз небезпеки здоров»ю чоловіків немає. Можливо, вона з»явиться, коли їх положать до однієї палати, але головне, що зараз вони почуваються добре.
Практично в той же час на іншому кілометрі цієї небезпечної дороги відбулася ще одна ДТП. Водій автомобіля «Опель-Омега» Ігор Т., 1986 року народження, житель сусідньої Волині, їхав у напрямку Рівного і зіткнувся з трактором МТЗ-82. На щастя, водій автомобіля і керманич трактора, 35-річний Олександр П., житель Острозького району, серйозно не постраждали. Дісталося лише пасажиру «Опеля», товаришу Ігоря 33-річному Сергію, жителю Луцька, який із забійною раною лобової ділянки голови та різаною раною лівої скроневої ділянки був госпіталізований до травматологічного відділення Острозької ЦРЛ.
Олександр ШЕРШЕНЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору