Рівне:

Створення та просування сайтів

У громадському туалеті жінка народила дитину і... кинулася навтьоки

Кримінал 03-лис, 2005, 12:519 prov 1 171
Випадкові перехожі повернули породіллю і змусили її взяти залишену на бетонній підлозі дитину.
– Повідомлення про те, що у громадському туалеті народжує жінка, правоохоронці одержали в неділю в 11.30, – розповів старший слідчий Ратнівського райвідділу міліції Віталій Силик. – Черговий відразу направив на місце події слідчо-оперативну групу і викликав швидку допомогу.
Мимовільними свідками екстремальних пологів стали місцеві жителі, які йшли через парк. З розташованого неподалік від тротуару туалету чулися дивні звуки: приглушений стогін упереміш із викриками. Перевірити, що там відбувається, викликався один з перехожих. Перед 50-літнім чоловіком постала шокуюча картина: на брудній бетонній підлозі народжувала дитину молода жінка. Поки перехожий по мобільному телефону викликав міліцію, породілля, залишивши дитину в туалеті, кинулася навтьоки. Правда, перш ніж покласти маля на холодний цемент, вона підстелила якусь ганчірку. Але горе-мамі не вдалося далеко утекти. Чоловік наздогнав її, змусив повернутися і взяти немовля на руки.
Немовля разом з матір»ю “швидка” доставила в центральну районну лікарню. Переохолоджену дівчинку лікарі відігріли, і тепер її стан оцінюється як задовільний.
Тим часом охоронці порядку встановили особистість породіллі. 23-літня жінка проживає в селі недалеко від райцентру. Незаміжня. Батько дитини зараз на заробітках у Росії. Говорять, він “рвонув” туди відразу, як тільки довідався, що його подруга вагітна. Жінка розповіла, що в Ратно приїхала на ринок. Зайшовши в туалет, що знаходиться неподалік від базару, зрозуміла, що починаються пологи.
За словами правоохоронців, якби не швидкі і рішучі дії перехожих, дитина могла б і замерзнути, а його мати сховатися. Але породілля стверджує, що не збиралася залишати дитину в туалеті, а на вулицю вибігла, щоб покликати на допомогу.
За останніми даними, після довгих роздумів мати усе-таки вирішила не відмовлятися від дочки.
Сергій КОЛОМЕЄЦЬ,
“Факти”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору