Рівне:

Створення та просування сайтів

НЕЛЕГАЛЬНІ АЗІАТИ

Кримінал 17-лис, 2005, 12:329 prov 1 085
Нелегальна міграція – проблема, від якої потерпають багато країн, адже люди, шукаючи заробітку, не зважають на закон. І щоб не допустити цього, працівники ДАІ проводять профілактичні заходи з метою зменшення кількості таких правопорушень.
Нещодавно нелегали добралися і до Рівного. Упродовж одного дня працівники Рівненської ОР ДПС “Кобра” і взвод супроводження та ескортування “Кобра” ВДАІ УМВС затримали 6 легкових автомобілів, у яких їхали 30 емігрантів. Перших нелегалів затримали в селі Біла Криниця старший інспектор ДПС молодший лейтенант міліції Ігор Ільчук та сержант міліції Микола Чичук, які зупинили автомобіль “Опель-Кадет”. За кермом перебував 33-річний Анатолій, житель міста Києва. Зовнішній вигляд автомобіля був, м»яко кажучи. “поганенький”: розбита фара, полущена фарба, іржаві крила. При огляді машини виявилося, що в ній, крім водія, знаходилося ще восьмеро осіб азіатського походження. Це були в основному чоловіки віком від 18 до 25 років, і при собі вони не мали жодного документа, який би засвідчував їхню особу. За словами водія, його попросив доставити емігрантів до Рівного з Києва незнайомий, заплативши йому за цю послугу 200 доларів США.
Не пройшло і години, як на автодорозі Київ-Чоп, поблизу Корця, міліціонери зупинили автомобіль “АУДІ-80” під керуванням 30-річного жителя Закарпаття Юрія. В салоні його авто були 4 особи явно не з європейською зовнішністю, також без документів. Через 10 хвилин знову правоохоронці зупинили авто із закарпатськими номерами і теж виявили там азіатів. Тоді міліціонери застосували тактику зупинки автівок саме із Закарпаття і не помилилися, бо ще в 3 машинах були азіати-нелегали.
Як встановили пізніше, водії знали один одного, але щоб не привертати увагу, рухалися на відстані, але молодикам не прийшло в голову змінити номерні знаки, можливо, тоді б їх і не спіймали правоохоронці. Водії розповіли, що рухалися зі столиці в Закарпатську область, де перебували в особистих справах. Коли від»їхали від Києва, їх зупинила група іноземців, що стояли на узбіччі. Азіати запропонували за 80 доларів доставити їх до Львова, напевне, думаючи, що там їм буде краще, ніж у себе на батьківщині.
У зв»язку з цим керівництво Державтоінспекції прийняло рішення про посилення нагляду за дорожнім рухом на даній ділянці автодороги. Всі затримані автомобілі доставили на штрафмайданчик, нелегалів помістили в Рівненський приймальник-розподільник. Зараз проводиться перевірка законності перебування їх на території України і встановлюється маршрут їхнього подальшого руху.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору