Рівне:

Створення та просування сайтів

Вагітна вистрибнула з балкона

Україна 24-лют, 2009, 17:539 prov 1 268
У четвер 24-річна Оксана вистрибнула з восьмого поверху житлового будинку на вул. Ентузіастів, 6 у Чернівцях. Жінка гостювала в подруги Руслани, 37 років.


Галина Чобан, сусідка Руслани, чула сварку жінок у квартирі зверху. Потім побачила над своїм балконом ноги.

— Отак вони звисали, отут, — показує Галина. — Дівчина стрибнула, але ще трималася руками за поручні. За мить зірвалася і була вже на поручнях мого балкону. Животом вперлася на мотузки для білизни. На допомогу прибігла її подруга Руслана. Разом витягли Оксану. Я не знала, що вона вагітна. Можете уявити, як ця бідолашна вдарилася!

”Швидку” викликали одразу.

— Вона на 18-му тижні вагітності. Зробили ультразвук, загрози життю плоду нема, — каже Тетяна Батюкевич, заввідділення гінекології пологового будинку N2 у Чернівцях. — Забій гомілки та коліна, передня черевна порожнина вся в синцях. Жінка була п’яна, від подальшої нашої допомоги відмовилася. В якому стані зараз, не знаю.

Жителі будинку розповідають, що перед падінням чули крики. Кричали приблизно таке: ”Якщо ти не полюбиш мою дитину, я викинуся й покінчу життя самогубством”.

— Розумієте, одна дівчина не хотіла, аби інша народжувала. Вони отак собі любили одна одну, — ніяково розповідає Оксана, яка живе на цьому ж поверсі.

— Її квартира — якийсь притон, — каже Чобан про Руслану. — Приходять бомжі, наркомани, тюремники. Регочуть, кричать. Ми зверталися до міліції, але їм не дають ради.


http://gazeta.ua/index.php?id=283586
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору