Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Актуально 08-гру, 2005, 15:539 prov 895
ПОЧАЛИ “ТРЯСТИ” ПІДПІЛЬНИХ ПРОДАВЦІВ ПЕТАРД
З 6 грудня на Рівненщині розпочинається широкомасштабна операція з виявлення осіб, які незаконно торгують петардами. Саме в цей час починають завозити несертифіковану вибухівку, яка продукується в підпільних цехах південних областей чи за кордоном. Про це повідомили у ЦГЗ УМВС України в Рівненській області.
Виготовляються такі петарди із порушенням вимог безпеки і, як свідчить минулорічний досвід, вони часто призводить до нещасть – у переважній більшості страждають діти.
Силами охорони ринків, дільничних інспекторів та працівників служби боротьби з економічними злочинами проводитимуться рейди, під час яких вилучатиметься небезпечний товар, справи щодо його реалізаторів направлятимуться до суду. У магазинах, де торгують петардами, перевірятимуться ліцензії на право здійснення такого виду діяльності.

У ГОЩІ — НОВИЙ ВОДОГІН
6 грудня вивели на проектну потужність водопровідно-каналізаційну дільницю смт. Гоща. До початку роботи дільниці більшість стоків скидалися в ріку Горинь, яка впадає в Дніпро. – Таким чином вдалося значно поліпшити екологічний стан головної водної артерії України, – повідомив директор “Рівнеоблводоканалу” Володимир Хомко.
На дільниці, яка донедавна не експлуатувалася, буде щодоби перероблятися дві тисячі кубометрів каналізаційних стоків селища. Для її реанімації використали, за словами пана Хомка, 50 тисяч гривень, що надійшли з природоохоронного фонду, та 40 тисяч власних коштів.
За його словами, на дільниці застосували найсучасніші методи очистки каналізаційних вод, які дозволяють скидати в Горинь набагато чистішу воду, ніж та, яка є в ній.
Західна інформаційна корпорація


ЧОЛОВІКА ПОКУСАВ СКАЖЕНИЙ КІТ
29 листопада в селі Іваничі Костопільського району в одному з приватних господарств домашній кіт покусав господаря. Чоловік звернувся за допомогою в Костопільську ЦРЛ та повідомив про подію спеціалістів ветмедицини, котрі виїхали на місце події.
Тварину спіймали та помістили під нагляд. За кілька днів кіт загинув. Відібраний біоматеріал направили на експертизу до обласної державної лабораторії ветеринарної медицини де встановили, що тварина хворіла.
Потерпілий чоловік проходить курс лікування, його стан характеризується як задовільний. Експертидосліджують можливість контактів хворої тварини з іншими людьми та тваринами.
Відповідно до розпорядження голови Костопільської РДА, в селі Іваничі здійснюються заходи з локалізації та ліквідації захворювання на сказ.
Прес-служба ОДА.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору