Рівне:

Створення та просування сайтів

ШВИДКА ДОПОМОГА ЗБИЛА ДВОХ ЖІНОК

Кримінал 08-гру, 2005, 16:009 prov 997
У свідомості багатьох машина швидкої допомоги асоціюється з порятунком людей. Але не завжди швидкі виконують ті функції, які на них покладені. Свідками того, що ці машини не тільки рятують постраждалих, а й самі можуть спричинити каліцтва, стали ті випадкові перехожі та водії, які 5 грудня о 14.35 перебували на перехресті вулиць С. Бандери та С. Крушельницької.
Як повідомила інспектор ДАІ УМВС у Рівненській області Світлана Дроздюк, їдучи у справах по колишній Московській у напрямку вулиці Віденської, 37-річний Віктор керував мікроавтобусом медичної допомоги марки “ УАЗ” і здійснив наїзд на двох жінок. Ті переходили вулицю в районі нерегульованого пішохідного переходу, але водій проігнорував права людей на перехід і швидка збила жінок.
Унаслідок удару 69-річна Надія та 39-річна Валентина отримали тяжкі тілесні ушкодження. Старша жінка потрапила до реанімації обласної лікарні з політравмою, молодша на 30 років Валентина відбулася значно легшими ушкодженнями і наразі перебуває в ЦМЛ міста Рівне в травматологічному відділенні із закритою черепно-мозковою травмою.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору