Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 08-гру, 2005, 16:019 prov 1 394
Вбила чоловіка
Фатальною виявилася банальна сварка зі своєю дружиною для 47-річного жителя села Лютинськ Дубровицького району Миколи Ш. Його з діагнозом ножове поранення підключичної ділянки та геморагічним шоком доставили до Дубровицької ЦРЛ, де він, не приходячи до свідомості, помер. Смертельну травму Миколі нанесла його 48-річна дружина Ганна.

Любитель ліків
Минулого тижня міліціонери затримали 31-річного рівнянина Олексія, який, розбивши віконне скло, викрав 28 пляшок настоянки “Вігор” зі складу медикаментів, розташованого на вулиці О. Дундича. Сума збитку встановлюється.

Олена з маковою соломкою
Майже 800 грамів меленої макової соломки перевозила в приватному таксі жителька Рівного 34-річна Олена К. Її правоохоронці затримали минулого тижня пізно ввечері на вулиці Київській. Звідки у неї взялося стільки наркосировини, встановлюють слідчі.

Замерзають люди
3 грудня до Степанської лікарні із загальним переохолодженням організму доставили 40-річного Валерія, жителя цього ж селища. На жаль, врятувати його медикам не вдалося. Чоловік помер у лікарні, не приходячи до свідомості. Цього ж дня о 5.50 з вулиці села Верба Дубенського району в реанімаційне відділення ЦМЛ з черепно-мозковою травмою, загальним переохолодженням організму госпіталізували 17-річну Марію, жительку села Карпилівка Радивилівського району.

Смертельна аварія
На вулиці Соборній у Рівному нещодавно сталася ДТП, у якій постраждали люди. Так, жителька міста Рівного 21-річна Анна Д., керуючи автомобілем “Опель-Рекорд”, не справилася з управлінням і врізалася в “Ауді-80” під керуванням 50-річного рівнянина В`ячеслава Г. У результаті зіткнення водій “Ауді” був смертельно травмований, а Анну, винуватицю ДТП, з політравмою, переломом лівого стегна та забійною травмою живота доставили до ЦМЛ міста Рівного.

Юний піротехнік
4 грудня в хірургічне відділення Дубенської ЦРЛ з діагнозом – черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забій голови госпіталізований 10-річний житель міста Дубно Олексій Т. Травми хлопець отримав унаслідок вибуху петарди, яку він вкинув у каналізаційний люк.

Убивча горілка
До моргу Острозької ЦРЛ 3 грудня о 20.20 доставили труп 42-річного Олександра Б., жителя села Хорів Острозького району. Причиною смерті стало алкогольне отруєння.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору