Рівне:

Створення та просування сайтів

”ШАХТАР” ПРОДОВЖУЄ ПЕРЕСЛІДУВАННЯ

Спорт 08-гру, 2005, 16:129 prov 1 003
У неділю та суботу відбулися матчі 18 туру чемпіонату України з футболу у вищій лізі. Одеський “Чорноморець” попри надану можливість у вигляді другого призначеного пенальті не зміг вивезти хоча б одне очко з Ужгорода, тоді як “Іллічівець” вдома засмутив ще одного претендента на “бронзові” нагороди чемпіонату – донецький “Металург”. Столичний “Арсенал” зробив відчайдушний крок, перегравши на НСК “Олімпійський” луцьку “Волинь”, а полтавська “Ворскла” змогла “розжитися” одразу трьома очками у Харкові.
Донецький “Шахтар” продовжив гонку за лідером першості київським “Динамо”. У понеділок у завершальному матчі 18 туру гірники в Донецьку з рахунком 3:0 розгромили ФК “Харків”. На відміну від матчу першого кола, коли в Харкові було зафіксовано важку перемогу команди Мірчи Луческу з рахунком 3:2, бою в Донецьку харківська команда не змогла дати.
У ще одному перенесеному матчі туру запорізький “Металург” з мінімальним рахунком 1:0 переграв “Дніпро”.
Результати ігор: “Закарпаття” — “Чорноморець” — 2:1, “Металіст” — “Ворскла” — 0:1, “Таврія” — “Кривбас” — 1:0, “Сталь” — “Динамо” — 1:2, “Іллічівець” — “Металург” (Донецьк) — 1:0, “Арсенал” — “Волинь” — 2:1, “Шахтар” (Донецьк) — “Харків” — 3:0, “Металург” (Запоріжжя) — “Дніпро” (Дніпропетровськ) — 1:0.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору