Рівне:

Створення та просування сайтів

Литвин пропонує Ющенкові і Тимошенко сісти за "круглий стіл"

Україна і світ 26-лют, 2009, 18:369 prov 1 093
Голова Верховної Ради України Володимир Литвин пропонує провести "круглий стіл" за участю Президента, Прем'єр-міністра, спікера і лідера опозиції. На його думку, "круглий стіл" можна організувати на нейтральній території - "скажімо, у Софії Київській". Про це він заявив під час прес-конференції у Тернополі, відповідаючи на питання журналістів про можливість проведення дострокових президентських виборів.


Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ в прес-службі Верховної Ради, В.Литвин з радістю сприйняв пропозицію Президента про необхідність проведення такого "круглого столу". На першій зустрічі в такому форматі він пропонує визначити, як буде будуватися державне життя далі, до президентських виборів, щоб країна могла повноцінно розвиватися.


"Важливо провести серію таких "круглих столів", щоб вийти на прийнятне рішення, всі розмови і заклики ввести у нормальне русло цивілізованого діалогу. Сьогодні це можна, треба і необхідно зробити, тому що при такому розвитку подій ми будемо приречені на згаданий "круглий стіл" вже за участю міжнародних посередників", - сказав він.


Водночас, В.Литвин впевнений: такий діалог має відбуватися "максимально деполітизовано, враховуючи глибину конфлікту, яка існує сьогодні". За результатами зустрічей він радить робити спільні компромісні заяви.

http://news.liga.net/ukr/news/NU091612.html
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору