Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 22-гру, 2005, 11:419 prov 883
ДУБНО
Нещодавно відбулася акція, заходи якої мали на меті донести правдиву інформацію про небезпеку вживання наркотичних речовин та проблему поширення ВІЛ-інфекції. Серед заходів акції: вулична соціальна робота з розповсюдженням матеріалів соціальної реклами та показом відеоматеріалів, зустріч із старшокласниками та студентами, семінари-тренінги на базі професійного ліцею та гімназії № 2, зустріч з представниками громадських організацій, молодіжним активом та представниками ЗМІ. В рамках акції розповсюджувалися інформаційні відео та друковані матеріали, матеріали соціальної реклами, листівки та брошури за відповідною тематикою.

КОСТОПІЛЬ
19 грудня голова Рівненської облдержадміністрації Василь Червоній взяв участь в урочистому відкритті та освяченні школи, збудованої за європейськими стандартами, в селі Золотолин. Школа, що будувалася понад 15 років, стала справжнім подарунком у день Cвятого Миколая для майже 200 учнів з трьох сіл. Представники влади приїхали не з порожніми руками: телевізор, комп»ютер та музичний центр стануть окрасою шкільних кабінетів.

ОСТРОГ
Музей книги та друкарства відзначив ювілей – 20 років. Головний спеціаліст обласного відділу культури Юрій Калітинський, привітавши ювілярів від Міністерства культури і туризму України, вручив почесні грамоти Міністерства та Центрального комітету профспілки працівників культури завідуючій відділом книги та друкарства Світлані Позіховській, завідуючому старшому нумізматики Олександру Позіховському та ст. науковому працівнику заповідника Анатолію Хеленюку.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору