Рівне:

Створення та просування сайтів

Жереб кинуто

Спорт 22-гру, 2005, 11:559 prov 1 526
В 1/16 фіналу Кубка УЄФА донецький “Шахтар” гратиме з французьким “Ліллем”. У груповому турнірі Ліги чемпіонів “Лілль” посів третє місце у групі D, обійшовши “Манчестер Юнайтед” і набравши шість очок. У разі, якщо гірники пройдуть французький бар`єр, підопічні Луческу в 1/8 фіналу гратимуть з переможцем пари “Локомотив” (Росія) - “Севілья” (Іспанія).
Перший матч “Шахтар” проведе 15 лютого на виїзді, а матч у відповідь — 23 лютого в Донецьку. Завершилося жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, яке створило три супер-пари, які могли прикрасити фінал турніру. Так, уже на цій стадії турніру глядачі побачать такі пари грандів: “Челсі” —”Барселона”, “Реал” — “Арсенал” та “Баварія” — “Мілан”.
Кубок УЄФА. 1/16 фіналу:
1. “Літекс” (Болгарія) — “Страсбург” (Франція), 2. “Штутгарт” (Німеччина) —”Міддлсбро” (Англія), 3. “Славія” (Чехія) — “Палермо” (Італія), 4. “Херенвен” (Голландія) — “Стяуа” (Румунія), 5. “Локомотив” (Росія) — “Севілья” (Іспанія), 6. “Болтон” (Англія) — “Марсель” (Франція), 7. “Герта” (Німеччина) — “Рапід” (Румунія), 8. “Базель” (Швейцарія) — “Монако” (Франція), 9. “Удінезе” (Італія) — “Ланс” (Франція), 10. “Русенборг” (Норвегія) — “Зеніт” (Росія), 11. “Брюгге” (Бельгія) — “Рома” (Італія), 12. “Шальке” (Німеччина) — “Еспаньол” (Іспанія), 13. “Лілль” (Франція) — “ШАХТАР” (УКРАЇНА), 14. “Тюн” (Швейцарія) — “Гамбург” (Німеччина), 15. “Бетіс” (Іспанія) — “АЗ” (Голландія), 16. “Артемідія” (Словаччина) — “Левськи” (Болгарія).
Анатолій Тимощук, капітан “Шахтаря”, так прокоментував жереб:
— Я вважаю , що жеребкування пройшло пристойно: “Шахтар” отримав одного з найбільш прийнятних суперників. Але при цьому не потрібно забувати, що “Лілль” зайняв у Лізі чемпіонів третю позицію в групі, де грав “Манчестер Юнайтед”. У французького клуба досить сильний колектив. Наскільки я знаю, вони виграли у “Ліона” в матчі чемпіонату Франції з рахунком 3:1. Це гарна команда з достатнім досвідом виступів у єврокубках. Натомість у “Шахтаря” вже є досвід гри з представниками французького футболу. Хоча “Лілль” за своїм рівнем знаходиться не нижче за “Ренн”, а, можливо, навіть і вище.
Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Перші матчі 21-22 лютого. Матчі у відповідь 7-8 березня.
“Челсі” (Англія) — “Барселона” (Іспанія), “Реал” (Мадрид, Іспанія) — “Арсенал” (Англія), “Вердер” (Німеччина) — “Ювентус” (Італія), “Баварія” (Німеччина) — “Мілан” (Італія), ПСВ (Голландія) — “Ліон” (Франція), “Аякс” (Голландія) — “Інтер” (Італія),

“Бенфіка” (Португалія) — “Ліверпуль” (Англія), “Рейнджерс” (Шотландія) — “Вілльяреал” (Іспанія).
Тим часом у четвер у бюро професіональної футбольної Ліги відбулося жеребкування 1/2 фіналу Кубка України. Львівські “Карпати” на цій стадії турніру зустрінуться з київським “Динамо”. Причому “Карпати”, за регламентом, як команда, що виступає у нижчій лізі, перший матч гратиме вдома. Тобто, перша гра між цими командами пройде 22 березня у Львові.
В іншій парі півфіналу зустрінуться “Металург” (Запоріжжя) – “Іллічівець” (Маріуполь). Зважаючи на те, що переможець цього двобою виходить до фіналу, де більш за все опиниться київське “Динамо”, то команда, яка пройде півфінал, отримає право грати в єврокубках.
Перший матч між “Металургом” та “Іллічівцем” пройде в Запоріжжі 22-го березня. Матчі у відповідь пройдуть 12 квітня. Фінал відбудеться 2 травня в Києві.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору