Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Спорт 22-гру, 2005, 11:579 prov 1 063
***
Новим клубним чемпіоном світу з футболу став бразильський “Сан-Пауло”. У фіналі змагань, які проходили в Японії, чинний володар Кубка Лібертадорес здолав переможця Ліги чемпіонів сезону 2004-2005 років англійський “Ліверпуль” з рахунком 1:0. Долю чемпіонського титулу вирішив влучний удар Карлоса на 27 хвилині. Водночас у матчі за третє місце “Депортиво Сапріса” з Коста-Ріки взяв гору над командою “Аль-Іттіхад” із Саудівської Аравії – 3:2.

***
Боксерський поєдинок Валуєв-Руїс, який відбувся напередодні у Берліні, тривав усі 12 раундів. Після цього судді віддали перемогу за очками російському боксеру: 116:113, 116:114 та 114:114. Вдруге Микола Валуєв здобуває перемогу під свист трибун. 1 жовтня цього року його перемогу над Ларі Дональдом теж супроводжували епітети на кшталт “сумнівна звитяга”. Глядачі переконані, що Руїс, який важив на 40 кг менше, аніж його суперник, не заслуговував на поразку й справедливішою була б, якщо не його перемога, то принаймні нічия. Менеджер пуерториканця Норман Стоун після бою вихопив чемпіонський пояс з рук Валуєва й вигукнув Клаусу Пітеру Колю: “You suck”. Потім він побився з другим тренером Валуєва Уллі Вегнером, від якого отримав потужний удар по щелепі. Звісно, у Стоуна охоронці забрали пояс чемпіона світу й відали його росіянину.

***
У Санкт-Петербурзі завершився чемпіонат світу з гандболу серед жіночих команд. Першими на майданчик вийшли команди Голландії та Німеччини, які розігрували між собою 5 місце. Рішучість та повна самовіддача дозволили збірній з країни тюльпанів перемогти гандбольний Бундестім — 28:26. Відомий і “бронзовий” призер цьогорічного чемпіонату світу. Збірна Угорщини попри те, що поступалася команді Данії після першого тайму — 14:15, знайшла у собі сили впевнено перемогти — 27:24.У заключній грі першості планети -2005, тобто у фіналі, росіянки переграли румунок — 28:23.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору