Рівне:

Створення та просування сайтів

ЄС У ЖОБРИНІ

Актуально 29-гру, 2005, 12:539 prov 1 281
Про те, що в селі Жобрин Рівненського району відкриють нову телефонну станцію, говорили довго, а чекали ще довше. І нарешті цієї події мешканці села дочекалися. Але ажіотажу при відкритті надсучасної цифрової АТС жителі Жобрина не створили, будучи, напевне, зайнятими своїми домашніми справами.
На царемонію відкриття завітали лише високопосадовці Рівного. За словами голови Рівненської райдержадміністрації Петра Поліщука, створення такого пректу було просто необхідним. Бо старі, аналогові АТС, уже доживають свого віку. А ця нова сучасна станція (ЄС-11), розміром як звичайний комп»ютер, забезпечить жителям Жобрина не тільки якісне спілкування, а й надасть змогу вільного доступу до інтернету. Та й зв»язатися з обласним центром буде значно легше, бо відпаде потреба набирати код міста.
Тож незабаром жобринці та жителі двох сусідніх сіл, які входять до Жобринської сільради, одержать 240 абонентських номерів. А це, враховуючи, що до цього на території сільради було лише 37 користувачів телефонами, не так уже й мало. Присутній на цьому пам»ятному для місцевих жителів заході заступник голови ОДА Степан Жданюк зазначив, що гроші на створення телефонного зв»язку (близько 700 тисяч гривень) надала не обласна адміністрація, а держава. Значні пільги при підключенні телефонів одержать інваліди, учасники бойових дій.
Олександр ШЕРШЕНЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору