Рівне:

Створення та просування сайтів

ЗІРКИ “МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД” ВЛАШТУВАЛИ СКАНДАЛ НА ТРЕНУВАННІ

Спорт 19-січ, 2006, 10:359 prov 1 142
Під час чергового тренування одного з найтитулованіших клубів Англії “Манчестер Юнайтед” відбувся скандал, пише таблоїд The Sun.
Одноклубники змушені були розбороняти португальського півзахисника Кріштіану Роналдо і голландського форварда Рууда ван Ністелроя, які зчепилися після одного з ігрових епізодів і обсипали один одного образами. За інформацією видання, справа ледь не дійшла до бійки.
The Independent стверджує, що сутичка почалася після того, як Ністелрой висловив Роналдо претензії щодо вилучення португальця в матчі з “Манчестер Сіті” (1:3), а Кріштіану гостро відреагував на критику з боку голландця. У тому матчі португальський півзахисник намагався зробити грубий підкат проти гравця “Сіті” Енді Коула. Суддя Стів Беннетт не розгледів момент і видалив Роналду, хоча насправді той не доторкнувся до суперника.
“Юнайтед” подав апеляцію на червону картку, показану одному з ключових гравців. Варто відзначити, що в останніх матчах “червоні дияволи” грають невдало: у матчі Кубка Англії вони не зуміли переграти клуб нижчого дивізіону “Бертон альбіон”, у Кубку Ліги зіграли внічию з “Блекберном”, а в прем»єр-лізі програли “Сіті”. У чемпіонаті країни “Манчестер Юнайтед” відстає від лідируючого “Челсі” на 16 очок.
Що стосується Роналдо, то в нинішньому сезоні у нього вже був серйозний конфлікт на тренуванні з Аланом Смітом, а восени португальця затримували у звинуваченні в згвалтуванні, але потім його відпустили.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору