Рівне:

Створення та просування сайтів

Зарічнянцям незаконно виплатили 7244 грн. допомоги з безробіття

Кримінал 05-бер, 2009, 13:199 prov 824
Прокуратура Зарічненського району Рівненської області виявила факт незаконного отримання допомоги з безробіття. Про це поінформували на міжвідомчій нараді за участю прокурора області Анатолія Пришка, представників органів державної влади та контролюючих органів.
Встановлено, що директор та головний бухгалтер одного з підприємств записали неправдиві відомості до трудових книжок трьох громадян про те, що останні нібито працювали на даному підприємстві. Потім трудові книжки подали до Зарічненського райцентру зайнятості. Там цих громадян поставили на облік як осіб, що шукають роботу, та видали їм 7244 грн. допомоги з безробіття.
Прокурор Зарічненського району в лютому цього року порушив кримінальну справу за фактом службового підроблення (ч. 1 ст. 366 КК України). У справі триває слідство.
Загалом, як стверджують у прокуратурі, стає загрозливим становище на ринку праці. Останнім часом роботодавці вдаються до переходу умов праці на неповний робочий день або тиждень, надання відпусток без збереження заробітної плати, звільнення з роботи.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору