Рівне:

Створення та просування сайтів

САНСТАНЦІЯ ЗАКРИЛА ДИТСАДКИ

Актуально 26-січ, 2006, 10:299 prov 1 564
Сильні морози стали серйозною перешкодою у роботі освітніх закладів Рівного. У зв»язку з різким зниженням температури до -25 – 28 градусів у міському управлінні освіти видано розпорядження, яке регламентує роботу шкіл у найближчі дні. Як запевнили в управлінні освіти, якщо температура буде нижчою 20 градусів, вимушені канікули матимуть учні початкових класів, а старші школярі не навчатимуться при 24 градусах морозу.
Щодо дитячих садочків, то вони продовжують працювати в особливому режимі, незважаючи на погодні умови. Про це повідомили в управлінні освіти. Краще, на думку чиновників, не вести дітей у садочки, однак, якщо виходу немає, там їх все-таки прийматимуть.
Втім, окремі дошкільні заклади закрито через порушення темпера-турного режиму. Рівнен-ська міська санстанція заборонила роботу в окремих групах дитячих садочків №32, №7, №47, №57, №44. Як зауважила завідувачка відділу гігієни дітей та підлітків міської СЕС Ірина Ковальчук, у спальні дитсадка №44 було зафіксовано лише 8 градусів тепла.
За словами начальника міського управління освіти Віталія Новака, згідно з розпорядженням міського голови Віктора Чайки, навчання у рівненських школах припининено до тих пір, поки не встано-виться сприятливий те-мпературний режим. Тоді освітяни оперативно поінформують рівнян про поновлення навчального процесу.
Оксана КОРНІЄНКО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору