Рівне:

Створення та просування сайтів

СІЧНЕВІ МОРОЗИ ВБИВАЮТЬ ЛЮДЕЙ

Кримінал 26-січ, 2006, 10:319 prov 1 063
Такої низької температури повітря в Україні не було вже давненько. Згадуєш мимоволі, коли на початку зими температура на дворі сягала –7 градусів і з незвички, після теплої осені, здавалося, що це страшний холод. Але якби зараз температура впала до тих мінус семи, багато хто сказав би, що настала весна.
Та поки що нас морозять люті морози, тому Головне управління МНС України в Рівненській області неодноразово попереджало населення про можливі наслідки різкого зниження температури . Але, як свідчать дані оперативно-рятувальної служби МНС Рівненщини, дехто ці попередження проігнорував.
Лише за 20 січня, коли стовпчик термометра опустився до –25 градусів, в області від переохолодження загинуло три людини: в Дубровицькому районі 58-річна пенсіонерка Марія з с.Колки та мешканець с.Мочулище пенсіонер Олександр, 1944 року народження, а також 50-річний рівнянин Іван.
Загалом же, протягом минулого тижня на Рівненщині внаслідок переохолодження загинуло шість громадян.
Зважаючи на це, Головне управління МНС України в Рівненській області звертається до всіх громадян із проханням бути надзвичайно обачними під час ускладнення погодних умов. Запам»ятайте, що найлегше піддаються впливу холоду особи, які перебувають у стані алкогольного сп»яніння. Правильно обирайте одяг та взуття перед виходом на вулицю, обмежте переходи на далеку відстань, особливо в нічний час. Не дозволяйте дітям довго перебувати на свіжому повітрі.
Тішить одне, що незабаром ми все-таки дочекаємося того часу, коли зможемо вийти на вулицю і згадати дитинство: пограти в сніжки чи покататися на лижах. Не доведеться чекати маршруток і автобусів, мерзнути та згадувати їх незлим тихим словом. В кінці-кінців, зможемо прогулятися із коханими людьми по вулиці, а не шукати теплі, але прокурені кафе та бари.
Альона БОНДАР,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору