Рівне:

Створення та просування сайтів

Лікарня для міліціонерів

Кримінал 07-гру, 2006, 15:219 Lobanovskiy 950
Ще у квітні 2006 року гостинно відчинила свої двері заново реконструйована лікарня УМВС. На цю урочисту в житті рівненської міліції подію прибули тодішній міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко, начальник УМВС в області Сергій Піддубний та міський голова Рівного Віктор Чайка.
Цього моменту тривалий час із нетерпінням чекали рівненські правоохоронці, їх сім`ї та ветерани ОВС, вдови загиблих міліціонерів, учасники бойових дій і ліквідатори аварії на ЧАЕС. Тобто категорії тих людей, які своїм життям заслужили не лише на повагу та чуйне ставлення, а й гарантований соціальний захист, у тому числі належне медичне обслуговування. Керівництво УМВС на чолі з Сергієм Піддубним втілило в життя нереалізовану його попередниками справу — зробило лікарню УМВС взірцем, гідним для наслідування. Здійснити це за нинішніх умов було непросто, але зусилля, яких доклали керівники обласної міліції, нарешті увінчалися успіхом.
Як повідомили з ЦЗГ УМВС у Рівненській області, нині лікарня оснащена найновішим медичним обладнанням, доброзичливий персонал та просторі палати тепер готові прийняти пацієнтів.
— За браком коштів, до сьогоднішнього дня лікарня могла прийняти хворих лише на денний стаціонар. Тому вже через шість місяців, за сприяння Міністерства внутрішніх справ, були знайдені додаткові кошти, що й дозволило відкрити цілодобовий стаціонар, харчоблок, їдальню та кабінет водолікування. Стаціонар розрахований на 60 ліжок: 40 — терапевтичного та 20 — неврологічного профілів, — розповів головний лікар Володимир Якимець.
Пацієнти мають тепер змогу пройти всі необхідні обстеження: електрокардіограму, ультразвукове дослідження, водолікування та інші. Окрім медикаментозного лікування, в арсеналі лікарів знаходиться зал психофізіологічного розвантаження, кабінет лікувальної фізкультури, оснащений сучасними тренажерами.
Правоохоронці області задоволені тим, що про них піклуються МВС та УМВС в області. Відтепер їм не потрібно вистоювати в довгих чергах у лікарнях міста та області, адже їм завжди відчинені двері головного відомчого медичного закладу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору