Рівне:

Створення та просування сайтів

УКРАЇНЦІ ЖИТИМУТЬ ПОРЯД З БІЛОРУСАМИ

Спорт 09-лют, 2006, 10:379 prov 1 051
У Турині триває підготовча робота наших штабів до ХХ зимових Олімпійських ігор. У неділю вранці урочисто підняли державний прапор Японії. Офіційну делегацію країни привітала легендарна італійська лижниця Мануела Ді Чента. Церемонія підняття прапора України відбудеться в Туринському селищі 9 лютого о 15 годині за місцевим часом (16.00 за київським).
Шостого лютого відбу-лася зустріч представників української делегації з волонтерами, які допо-магатимуть у вирішенні різноманітних органі-заційних питань. Загалом українці зможуть розра-ховувати на 18 волонтерів, приємно, що серед них є і наші співвітчизники, які нині проживають в Італії. Ця група буде розподілена між трьома Олімпійськими селищами, в яких прожи-ватимуть українці. Варто відзначити, що відчу-вається повна готовність до сприяння, а також серйозна підготовка, адже кожен волонтер проходив відповідні курси навчання як діяти в тій чи іншій ситуації. Були обговорені першочергові завдання — питання розташування нашої делегації, створення необхідних побутових умов, зустрічі в аеропорту, транспортного забезпе-чення тощо. Помешкання для наших олімпійців вже готові.
Українська делегація проживатиме в Тури-нському селищі в зручному невеличкому п»ятипове-рховому будиночку під номером 27, кожен поверх якого складається з двох житлових блоків з одно- та двомісними кімнатами. Нашими сусідами будуть олімпійці білорусі. Кімна-ти забезпечені всіма необхідними побутовими умовами і технікою — зручні ліжка, стіл, крісла, шафа, телевізор.
Технічно оснащується і штаб нашої делегації, який разом із медпунктом та масажною кімнатою ро-зташовані на першому поверсі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору