Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 02-бер, 2006, 10:189 prov 928
Демидівка
Підприємець Сергій Дуняс відкрив у райцентрі Інтернет-клуб «Мегабайт». Місцеві мешканці активно долучились до цього нововведення.

Здолбунів
У селі Мала Мощаниця відкрили меморіальну дошку на честь 135 річниці від дня народження української поетеси Лесі Українки. Саме тут у 1891 році поетеса гостювала у своєї подруги сільської вчительки Марії Бикової.

Костопіль
Президент України звільнив з посади голову Костопільської райдержадміністрації Ярослава Білика, який працював на цій посаді з березня 2005 року, та призначив замість нього Олександра Садикіна, який до цього працював головою райдержадміністрації у Рокитнівському районі.

Млинів
Згідно із програмою духовності при Свято-Покровському храмі у райцентрі буде відкрито бібліотеку і відеотеку, із яких духовні істини осягатимуть учні недільної школи, члени молодіжного братства, а також громадяни, котрих цікавить Боже слово та життя церкви. Для реалізації цієї програми Млинівська селищна рада виділила 500 гривень.

Рівне
Призупинений з 9 лютого авіарейс Рівне-Москва через проблеми авіакомпанії «Львівські авіалінії», яка надавала Рівенському аеропорту літак і обслуговувала його. Під час переговорів було вирішено відновити польоти на Москву з 10 березня.

Сарни
Село Тинне лідирує на тлі області з ­народжуваності. Лише у минулому році тут побачили світ 110 немовлят. Безкоштовні пологи для сільських породіль, оснащення медичним устаткуванням сільських лікарень сприятимуть збільшенню чисельності населення. Нинішнього року передбачається розпочати тут ще й будівництво нової школи.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору