Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 19-бер, 2009, 09:539 prov 956
В останньому матчі чемпіонату України з баскетболу в складі маріупольського ”Азовмаша” не брав участі вихованець рівненського баскетболу Сергій Ліщук. Екс-гравець «Пульсара» травмувався, через що довелося лягати на операційний стіл. Операцію Сергій зробив у Рівному у добре знайомого не тільки йому хірурга Олега Мазуренка. Зараз гравець збірної України проходить післяопераційний відновлювальний період. Сам Сергій Ліщук надіється повернутися в стрій команди на матчі плей-оф.
***
Набирає ходу відкритий обласний турнір з футболу Меморіал Володимира Шморгуна на призи газети ”Вільне слово”. У суботу та неділю на запасному полі стадіону “Авангард” відбулися матчі другого та третього турів: ”Славія” — ”Хімік” — 2:1, ФК ”Гоща-АМАКО” — ”Случ” — 0:0, ”РОКО-Городок” — ”ДПА-Сатурн” — 1:1, ”Фортуна” — ФК ”Вельбівно” — 2:0, ”Водник” — ”ОДЕК” — 0:3, ”Хімік” — ”Водник” — 0:0, ФК ”Вельбівно” — ”Случ” — 1:1, ”ДПА — Сатурн” — ”ОДЕК” — 0:0, ”Штурм-МЕГУ” — ФК ”Гоща-АМАКО” — 1:1, ”РОКО-Городок” — ”Славія” — 0:0. Взагалі, недільні матчі відзначалися безкомпромісністю — у всіх п’яти іграх були зафіксовані нічийні результати. Крім того, в трьох поєдинках були призначені, але не реалізовані пенальті.
У групі ”А” лідирує оржівський ”ОДЕК” — 5 очок, а у групі ”Б” двовладдя — по 4 пункти у ”Фортуни” та ”Штурма-МЕГУ”. Ігри третього та четвертого турів пройдуть у суботу та неділю.

***
Паралельно на стадіоні “Хімік” відбувається відкритий турнір з футболу “Кубок федерацій-2009” за участю восьми команди. У суботу та неділю відбулися поєдинки третього та четвертого турів: “Онікс” — “Фіалка” — 0:3, “Високовольтник” — “Альянс” — 0:3, “Старт” — “Хімік-2” — 1:1, “Седан” — “Рівес” — 2:2, “Фіалка” — “Рівес” — 0:4, “Високовольтник” — “Старт” — 3:1, “Хімік-2” — “Онікс” — 2:0, “Седан” — “Альянс” — 1:1. З 9 очками та грою в запасі лідирує “Високовольтник”. На одне менше у “Рівеса”, шість пунктів в “Седана”.

***
В чемпіонаті України з баскетболу серед команд першої ліги серед жінок відбулися матчі другого етапу. В боротьбі за 1-6 місце рівненський БК “Сузір’я-НУВГП” проводив свої поєдинки в Одесі проти місцевої “Білої акації”. Першого ігрового дня підопічні Валерія Жартуна повністю переграли суперниць — 80:63 (21:15, 19:71, 17:22, 23:9). Найрезультативнішими у нашій команді були Ганна Єремейчук — 23 очки, Оксана Гомон — 20, Вікторія Климюк — 15. У повторній зустрічі одеситки зуміли взяти реванш — 64:58 (15:4, 14:14, 15:22, 20:18). У неділю найпомітнішими були Оксана Гомон — 20 очок та Ганна Єремейчук — 19. У іншому поєдинку “Таврійська зірка” приймала вінницьку МСДЮШОР — 62:68 та 77:71. У турнірній таблиці лідирує столична СДЮШОР-3-КНЕУ — 14 очок, на одне менше у “Білої акації”. По одинадцять у БК “Сузір’я-НУВГП” та МСДЮШОР. Наступний поєдинок підопічні Валерія Жартуна проведуть вдома (21 та 22 березня) проти харківського колективу “ХАІ-Прогрес” (10 очок).
***
У російському Краснодарі проходить молодіжний міжнародний турнір “Кубанська весна” з футболу серед жінок. Серед десяти колективів за перемогу змагається збірна України віком до 19 років. Приємно, що серед гравців нашої команди є представниці костопільської команди “Родина”. Це захисниці Галина Гудимова та Маргарита Кошудька, а також нападник Натія Панцулая.
У першому матчі наша команда перемогла естонок (1:0), а у другому розійшлася миром із турчанками (1:1). У всіх двох іграх взяли участь представниці нашої області.
***
16 березня були затверджені склади команд, які візьмуть участь у командному чемпіонаті України (УЛС) зі спідвею. Серед чотирьох претендентів на перемогу — два рівненські колективи „Каскад” та СК „Трофімов”, львівський „СКА-СПІДВЕЙ” та червоноградський „Шахтар”. Відомий й попередній календар змагань УЛС. Згідно з ним змагання розпочнуться 24 квітня гонкою в Червонограді між місцевим „Шахтарем” та рівненський СК „Трофімов”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору