Рівне:

Створення та просування сайтів

виборча кампанія коштуватиме понад один мільярд гривень

Україна і світ 23-бер, 2006, 10:179 prov 1 011
Виборча кампанія 2006 року з урахуванням відшкодування коштів з державного бюджету політичним партіям та блокам, які подолають тривідсотковий бар’єр на виборах до парламенту, коштуватиме державі 1-1,1 млрд. грн. Як передає УНІАН, про це на засіданні Центральної виборчої комісії повідомив голова комісії Ярослав Давидович.
При цьому він зауважив, що нинішні вибори профінансовані повністю, і на них, з урахуванням підготовки, починаючи з 2005 року, виділено з бюджету 847 млн. 74 тис. грн. З них 215 млн. 490 тис. грн. витрачено у вигляді державних субвенцій для організації виборів до місцевих рад. А 631 млн. 488 тис. грн. – затрати на організацію виборів до Верховної Ради.
Коментуючи ці цифри, Я. Давидович висловив сподівання, що ЦВК укладеться в ці суми, і державі не доведеться виділяти на вибори додаткові кошти. Можливо, припустив голова ЦВК, «навіть зекономимо якусь копійку». Щодо економії коштів, виділених на проведення місцевих виборів, то тут, як зазначив пан Давидович, «чи буде там економія, чи ні – мені важко сказати». Але, додав він, за наявною у ЦВК інформацією з органів місцевого самоврядування, коштів на проведення місцевих виборів «більш ніж достатньо».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору