Рівне:

Створення та просування сайтів

Смертельна маршрутка

Кримінал 30-бер, 2006, 10:389 prov 1 166
26 березня близько шостої години ранку на автодорозі Берестечко – Радивилів у селі Коритне Радивилівського району авто збило 50-річну Галину. Водій з місця пригоди втік.
Жінка від отриманих травм померла на місці пригоди. Самому ж водію не вдалося довго переховуватися від міліціонерів. Як повідомили з прес-служби ВДАІ УМВС у Рівненській області, в ході проведення розшукових заходів працівники другого міжрайонного відділення ДАІ міста Дубна встановили, що наїзд на пішохода скоєно автомобілем «Мерседес-Бенц» 611 Д (маршрутне таксі). Бусом керував 35-річний Володимир, житель Радивилівського району, який працює водієм. Затримали ж його працівники ДАІ на автовокзалі в місті Рівному.
У своїх поясненнях втікач розповів, що в той день їхав у маршрут, в салоні маршрутки пасажирів не було, крім його дружини. У вищезгаданому селі він побачив, що на дорозі лежить якийсь чорний предмет, який об’їхати він не зміг, а «взяв» посередині, між колесами. Оскільки він їхав по бруківці, то удару не почув. Та й дорога була мокрою, тому що в момент скоєння ДТП ішов дощ.
Чи правду говорить чоловік, незабаром з’ясують слідчі, але як би там не було, життя жінки вже ніхто не поверне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору