Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 06-кві, 2006, 12:179 prov 890
Гоща
У райцентрі відбувся міжобласний семінар-практикум провідних методистів центрів народної творчості Рівненської, Волинської, Житомирської областей на тему «Роль обласних центрів народної творчості у розвитку культури в умовах розбудови української незалежної держави». У роботі семінару взяли участь голова райради П.Зубкевич, директор обласного центру народної творчості Ф.Васєчко, начальник відділу обласного управління культури С.Хом’як. До уваги присутніх представили захід «Парад зятів». Окрім того, учасники семінару відвідали Свято-Покровський жіночий монастир, переглянули документальний фільм про історію Гощі та провели засідання круглого столу з питань розвитку культури.

Кузнецовськ
При міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розпочали роботу школа сімейних відносин, морально-етичного та статевого виховання «Гармонія» для дівчат (на базі ЗОШ №3) та школа допризовної підготовки «Захист» для юнаків (на базі ПТУ ВП «РАЕС»).Протягом місяця будуть проводитись різноманітні лекції, консультації лікарів, психолога, юриста, профорієнтатора, священика, хореографа, перукаря, косметолога, педагога, працівника «Червоного хреста».

Млинів
Млинівська загальноосвітня школа №1 стала лауреатом Всеукраїнського конкурсу «100 кращих шкіл України — 2006», який проводили видавництво «Шкільний світ», Асоціація керівників шкіл України та політична партія «Народний союз «Наша Україна». Школи-лауреати внесені в інформаційний каталог. Від Рівненщини, крім млинівчан, у нього внесена інформація про 17 загальноосвітніх шкіл-лауреатів.

Рівне
У рівненських школах введено обмеження на проведення дискотек. Ініціатива належала рівненським священикам та батькам школярів. Викладачі шкіл, за інформацією управління освіти, також підтримали скасування вечірніх дискотек. Такі заходи, як свідчить практика, не скрізь закінчувалися без проблем.

Сарни
Впала електроопора у селі Зносичі. Це сталось внаслідок сильного зволоження ґрунту. Без електропостачання залишились села: Зносичі, Немовичі та Михнівка. Зараз силами Сарненських РЕМ електропостачання населених пунктів частково відновлено. Ремонтні роботи будуть продовжені.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору