Рівне:

Створення та просування сайтів

ЗАТ Ей-І-Ес Рівнеенерго обмежило електропостачання “Рівнеоблводоканалу” за борги

Газета СВ 26-бер, 2009, 18:069 prov 2 147
В зв’язку зі значною заборгованістю, невиконанням договірних зобов’язань та згідно із Законом України “Про електроенергетику”, Правилами користування електричною енергією, ЗАТ “Ей-І-Ес Рівнеенерго” вимушене провести обмеження електропостачання “Рівнеоблводоканалу”. Про це повідомили з прес-служби ЗАТ “Ей-І-Ес Рівнеенерго”.
Як йдеться у заяві прес-служби, “Рівнеоблводоканал” не виконує умови договору про користування електричною енергією в частині оплати. Загальний борг на сьогодні становить понад 1 млн. 340 тис. грн.
ЗАТ “Ей-І-Ес Рівнеенерго” вже неодноразово уникало обмеження електропостачання “Рівнеоблводоканалу”, щоб не створювати соціальної напруги. Проте підприємство не має змоги надалі кредитувати “Рівнеоблводоканал”, оскільки саме має фінансові зобов’язання щодо своєчасних розрахунків перед ДП “Енергоринок”, невиконання яких неминуче потягне за собою порушення договірних умов з іншими споживачами, які вчасно і в повному обсязі розраховуються за спожиту електроенергію.
ЗАТ “Ей-І-Ес Рівнеенерго” готове до застосування будь-яких законних заходів, аби уникнути обмеження постачання електроенергії споживачам-боржникам, якщо споживачі висловлюють бажання та реальні наміри погасити свій борг.
Керівництво “Рівнеоблводоканалу”, обласна адміністрація, адміністрація міста, прокуратура та МНС України в Рівненській області були попередньо проінформовані про можливість обмеження енергопостачання “Рівнеоблводоканалу”, але реальних кроків для погашення заборгованості не було вжито.
Відповідальність за всі можливі негативні наслідки, в т.ч. і екологічні, спричинені примусовим обмеженням електропостачання ЗАТ “Ей-І-Ес Рівнеенерго” покладає на ОВДКП “Рівнеоблводоканал”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору