Рівне:

Створення та просування сайтів

Світлана Богатирчук-Кривко очолила Головне управління Держкомзему

Актуально 26-бер, 2009, 18:199 prov 2 129
Екс-заступника міського голови Рівного Світлану Богатирчук-Кривко призначено начальником Головного управління Держкомзему у Рівненській області. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
Світлану Богатирчук-Кривко представив підлеглим та колегам заступник Голови Держкомзему Віктор Петрук та побажав їй плідної роботи.
Віктор Петрук зазначив, що Світлана Богатирчук-Кривко - досвідчений управлінець, вимогливий та наполегливий керівник, здатний забезпечити доручену ділянку роботи. Він акцентував увагу на пріоритетних завданнях, що стоять перед землевпорядною службою, зокрема наголосив на безумовному виконанні Стратегічних цілей Держкомзему на 2009 рік, забезпеченні виконання вимог земельного законодавства України щодо планування, використання земель, землеустрою та впорядкування територій.
Довідка ЗІКу.
Світлана Богатирчук-Кривко обіймала посаду заступника міського голови Рівного з гуманітарних та соціальних питань.У зв’язку із передчасною смертю міського голови Рівного Віктора Чайки висунула свою кандидатуру на посаду мера міста на дочасних виборах. Після перемоги на них Володимира Хомка написала заяву про звільнення.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору