Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 20-кві, 2006, 09:469 prov 841
Володимирець
Делегація Володимирецького району поїхала в Нідерланди. За сприяння бургомістра району Літтенсераділ десять українців беруть участь в ознайомчій екскурсії, щоб вивчити можливості співробітництва та налагодження зв’язків у різних галузях господарства зазначених районів. Програмою перебування передбачено ознайомлення з роботою тепличних господарств, підприємств деревообробної галузі, господарств, що вирощують ріпак, як альтернативне джерело енергії, виробників сільськогосподарських машин, ферм та молокопереробних підприємств.
Дубно
З 17 квітня в місті відновлено роботи з улаштування водогону на вул.Кременецька-Заводська, що дасть можливість приєднати житловий мікрорайон цукрового заводу до центральної міської водопровідної мережі. Вуличний водогін довжиною 1 тис. м на вул.Берестецькій вже приєднано до центральної водопровідної мережі. Водогін заповнено водою та проведено випробовування.
Дубровиця
17 квітня відбулася погоджувальна нарада щодо підготовки та проведення першої сесії Дубровицької райради нового скликання за участю представників політичних сил, які пройшли до райради, голови районної ТВК Н.Карпович, керівника апарату райради В.Кошин. Головою райради обрано представника блоку «Наша Україна» О.Дехтярчука, заступником – представника БЮТ Л.Лукашук.

Кузнецовськ
26 квітня відбудеться відкриття монументу жертвам Чорнобильської катастрофи у Кузнецовську. Монумент було споруджено за кошти міського бюджету.
Рокитне
Урочисте відкриття реконструйованих фельдшерсько-акушерських пунктів у Рокитному та Томашгороді відбудеться о 13 годині 20 квітня. Їх реконструювали за кошти ПРО ООН.
Сарни
12 квітня на базі Сарненського районного будинку дітей та молоді відбувся «Ярмарок професій» та освітніх програм, у якому взяли участь представники 7 шкіл, 118 майбутніх випускників, 49 безробітних, 25 представників ВНЗ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору