Рівне:

Створення та просування сайтів

ЛОТ №1 - ЗЕМЛЯ

Актуально 20-кві, 2006, 09:559 prov 996
– Якщо не будете користуватися аукціонами, жодного документа на реалізацію та рух земельних ділянок не підпишу, – заявив рівненським міським та обласним чиновникам голова Державного комітету із земельних ресурсів України Микола Сидоренко, який у вівторок, 18 квітня, перебував на Рівненщині з робочим візитом.
Адже, за його словами, публічна власність має реалізовуватися теж публічно. А Рівненська область – єдина в Україні, де досі не проводилося жодного аукціону з продажу земельних ділянок. Заступник міського голови з економічних питань Сергій Васильчук повідомив, що на рівні міста положення про проведення аукціонів уже розроблені і є надія, що новий склад міськради їх затвердить. Голова РОДА Василь Червоній пообіцяв також взяти до уваги всі зауваження. Проте, щоб проводити аукціони, потрібно вирішити ще чимало проблем, як-от проведення експертної оцінки земельних ресурсів, врегулювання питання стартової ціни, яким чином покриватимуться витрати і таке інше.
Окрім того, Микола Сидоренко зазначив, що в той час, коли ресурси всієї України оцінюються у 333 трильйони гривень, то Рівненщини – у 12-15 мільярдів. Однак пан Сидоренко зауважив, що в нашій області ці ресурси реалізовуються не більше, ніж на третину. Мовляв, ось де вам потрібно розмахнутися.
Марина ДАНИЛЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору