Рівне:

Створення та просування сайтів

День працівників ДАІ пройшов на відмінно

Кримінал 20-кві, 2006, 10:019 prov 2 471
Щороку на Рівненщині проводиться традиційне для Рівненської Державтоінспекції та обласної організації Всеукраїнської спілки автомобілістів відкрите спілкування з учасниками дорожнього руху.
Під час свята кращі працівники отримали нагороди Департаменту ДАІ МВС, облдержадміністрації, обласної ради, УМВС України в Рівненській області. Згадали про роботу в 30-кілометровій зоні у травневі дні 1986 року перших даішників – ліквідаторів Валерія Плохотнюка, Віктора Шевчука, Михайла Ідрісова та Михайла Єніча. Хвилиною мовчання віддали шану тим, хто пішов з життя.
Не проходили рівняни повз виставки спецтехніки та спецзасобів, що використовуються у роботі ДАІ. Також експонувалися підроблені документи, номерні знаки, апаратура, якою проводять експертні дослідження предметів та речей, вилучених під час нагляду за дорожнім рухом, та заборонених для перевезення.
Жваво спілкувалися з власниками раритетних автомобілів, рівненським умільцем Іваном Біліцьким, який власноруч сконструював не один легковий автомобіль.
З цікавістю присутні оглядали мотоцикли рівненських байкерів та знайомилися з автомобілями, які випускаються на Україні, а також учбовими автомобілями. Усі бажаючі, а особливо дітвора, могли посидіти за кермом патрульних автомобілів і мотоциклів і навіть сфотографуватися на місці інспектора ДАІ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору