Рівне:

Створення та просування сайтів

Не зволікайте з проходженням державного технічного огляду

Кримінал 20-кві, 2006, 10:039 prov 1 267
Протягом першого кварталу в обласному центрі працівники 1-го міжрайонного відділення ДАІ провели 83 державні технічні огляди серед юридичних осіб та 2327 — фізичних осіб.
Протягом першого кварталу в обласному центрі працівники 1-го міжрайонного відділення ДАІ провели 83 державні технічні огляди серед юридичних осіб та 2327 — фізичних осіб.
Нагадаємо, що у 2006 році технічний огляд повинні пройти власники індивідуальних транспортних засобів парного року випуску. В той же час транспортні засоби, які знаходяться на балансі підприємств чи організацій, «технічний екзамен» здають щорічно, а автобуси та вантажні автомобілі, передбачені для того, щоб перевозити людей, — щоквартально.
Цьогоріч техогляд автомобілів, мотоциклів рівнян та жителів Рівненського району проводиться на території СТО «Рівне-Авто», що знаходиться на вулиці Київській, 110 а, щоденно з 9 до 17 години, а в суботу – з 9 до 15 год. та на СТОА «Автоторгсервіс» на вулиці Струтинської, 21.
Як і раніше, під час проведення державного технічного огляду, окрім технічно справного автомобіля, водію необхідно пред’явити працівникам ДАІ документи на право керування автомобілем та медичну довідку. Крім того, необхідно сплатити квитанцію про проходження ТО (7,50 грн.), талон техогляду (9 грн.), пластиковий підтримувач для талона ТО (11 грн. 23 коп.), а також транспортний податок за 2005 та 2006 роки.
Під час проходження технічного огляду на станції діагностики з приміненням діагностичного обладнання та контрольно-вимірювальних приладів до вищевказаних платежів необхідно доплюсувати ще 34 гривні. Перевірка вмісту токсичних речовин у відпрацьованих газах автомобіля обійдеться водію в 11 гривень. Податок власники транспортних засобів платять за місцем проживання фізичних осіб і місцем знаходження юридичних осіб, перераховуючи гроші на спеціальні рахунки територіальних дорожніх фондів.
Володимир ДУБИНЕЦЬКИЙ, начальник 1-го міжрайонного відділення ДАІВДАІ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору