Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 27-кві, 2006, 10:269 prov 1 110
“Аваль” вирішили перейменувати
Акціонери банку “Аваль” (Київ), що входить у групу найбільших, вирішили перейменувати банк у “Райффайзен Банк Аваль”, передають Українські новини.
За словами представника банку, 21 квітня акціонери ухвалили рішення про перейменування банку і тепер це рішення буде проходити відповідне документальне оформлення і реєстрацію.
Чисті активи банку “Аваль” на 1 січня 2006 склали 19 258,8 млн. гривень, кредитний портфель — 12 729,7 млн. гривень, власний капітал — 1 745,5 млн. гривень.
2005 рік банк закінчив з чистим прибутком 19,244 млн гривень.
Контрольним пакетом акцій “Аваль” володіє австрійська компанія Raiffeisen International.
Три вибухи на єгипетському курорті
22 особи загинули і близько 150 зазнали поранень під час трьох вибухів у єгипетському курортному місті Дахаб, повідомляє РІА «Новости» з посиланням на супутниковий телеканал “Аль-Арабія”.
Відомо, що один з вибухів стався біля готелю “Аль-Машрабія”, другий — біля одного з ресторанів. Даних про те, де стався третій вибух, не надходило.
Дахаб розташований на сході Синаю, на березі Акабської затоки, за 90 км від міжнародного аеропорту Шарм ель-Шейх і за 150 км від Ейлата.
Цей курорт особливо популярний серед віндсерферів і дайверів, які з`їжджаються туди з усього світу.
На Сиваші масово гинуть баклани
За повідомленням управління ветеринарної медицини в Херсонській області, 20 квітня на одному з островів (площа 30 на 50 м) озера Сиваш, що розташований за 1-1,5 км від села Стрілкове Генічеського району, виявлено захворювання серед бакланів. Про це повідомили в прес-службі Міністерства аграрної політики України.
Повідомляється, що ветеринарна служба провела епізоотичне розслідування, під час якого встановлено, що на острові знаходяться близько 1,5–2 тис. бакланів, майже 500 гнізд із яйцями і молодняком. При обстеженні острова фахівці знайшли 50 загиблих птахів, 6 хворих, у них взято проби крові і патматеріалу. Проби 21 квітня доставили у Херсонську обласну державну лабораторію ветмедицини для дослідження.
Хворої птиці у садибах жителів села Стрілкове і в навколишніх населених пунктах не виявили, повідомили в прес-службі.
«На що саме хворіють птахи — встановлюють фахівці лабораторії. Питання перебуває на контролі в управлінні ветеринарної медицини в Херсонській області і Державному департаменті ветеринарної медицини», — зазначається в повідомленні
фальшиві ”сотки”
Національний банк України повідомив про вилучення з обігу підроблених банкнот номіналом 100 гривень.
Про це йдеться в листі Нацбанку “Про ознаки вилучених з обігу банкнот номіналом 100 гривень” від 21 квітня 2006 року.
Як зазначається у листі, підроблені банкноти були 1996 року випуску, серійні номери АК 8003621 і АЕ 7668940.
Нацбанк повідомляє, що фальшиві купюри містили імітацію рельєфних зображень та деякі інші ознаки підроблення. Зокрема, банкноти були склеєні з двох аркушів паперу, гладкого на дотик. На фальшивках не було імітовано захисних волокон, наскрізного елемента (суміщене зображення), ультрафіолетового і магнітного захистів, а також прихованого (латентного) зображення номіналу 100 в розетці бронзового кольору у правому нижньому куті банкноти. Не були відтворені мікротексти. Разом з тим, імітовано захисну стрічку, текст на якій не читався. Всі зображення на лицьовому і зворотному боках банкноти були виконані на репродуційному обладнанні: кольори зображень близькі до оригіналу; мікроструктура зображень утворена дрібними крапками різних кольорів.
Рейтинг Буша впав
До рекордно низької позначки опустився в США рівень популярності Президента Джорджа Буша.
Як повідомляє NEWSru, оприлюднені в понеділок дані опитування, проведеного службою Геллапа на замовлення телекомпанії CNN і газети USA Today, показали, що діяльність глави держави зараз схвалюють лише 32% американців. При цьому 60% жителів США незадоволені тим, як Дж.Буш виконує свої обов`язки, а 8% — не мають думки з цього приводу.
Рік тому, коли проводилося аналогічне опитування, 48% американців були задоволені роботою свого Президента, а 49% — дотримувалися зворотної думки.
Насамперед, зазначають дослідники, жителі США незадоволені політикою своєї країни щодо Іраку. Крім цього, американці занепокоєні значним зростанням останнім часом роздрібних цін на бензин.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору