Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 04-травня, 2006, 11:339 prov 970
Дубровиця
У селі Осова в одному з приватних господарств домашній кіт покусав господаря, його дружину та доньку. Зважаючи на агресивну поведінку тварини, чоловік був вимушений її вбити. Про випадок, що стався, повідомили службу ветмедицини району. Експертиза, яку провела обласна державна лабораторія, встановила, що кіт був хворий на сказ.

Здолбунів
На сесії Здолбунівської районної ради нового скликання за єдиного кандидата на посаду голови ради В.Тимощука (блок “Наша Україна”, директор Ступнівського ліцею) проголосувало 19 депутатів із 50 присутніх. Сесію перенесли на 3 травня.

Костопіль
Заступник голови Костопільської райдержадміністрації О.Власюк та працівники окремих управлінь та відділів адміністрації провели виїзний прийом громадян у Гутнянській сільраді, до них звернулося 11 осіб.

Кузнецовськ
26 квітня відкрито пам’ятник жертвам Чорнобильської катастрофи на центральному майдані міста Кузнецовська. Архітектурна композиція зображана у вигляді розбитого дзвону, на фоні якого три людські постаті та птах, що символізують скорботу і відродження життя. На пам’ятнику викарбовано слова Т.Г.Шевченка: „... І мертвим, і живим, і ненародженим...”. Фігури виконані з міді на художньо-виробничому комбінаті Рівненської обласної організації Національної Спілки художників України.

Рівне
На озерце, що розташоване в центрі гідропарку, з теплиць зеленого господарства будуть випущені лебеді – білого та чорного кольорів. У теплицях під наглядом працівників тресту птахи провели зиму. У попередні роки радували відвідувачів парку чотири лебеді. Тепер їх буде шість. Спочатку вони ночуватимуть в одному будиночку на воді. У перспективі планується встановити на озерці ще два будиночки.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору