Рівне:

Створення та просування сайтів

Гастролерка з Житомирщини

Кримінал 01-чер, 2006, 20:059 prov 1 099
Безліч разів доводилося чути про шахрайок, які під виглядом зняття порчі виманювали у жертв немалі суми грошей та коштовності. Схоже, такий вид шахрайства був, є і буде. Бо довірливі люди й надалі продовжують віддавати свої гроші гадалкам-шахрайкам за «зняття порчі». В основному, жертвами стають саме жінки. Чоловіки ж намагаються послати подалі чи обминути таких «цілителів». Нещодавно в обласному центрі знову трапилася подібна пригода. І знову постраждали жінки.
35-річна Світлана, жителька села Білокоровичі, що в Житомирській області, «прославившись» у себе на батьківщині та в столиці, вирішила податися на «заробітки» до Рівного. Можливо, хтось порадив їй це зробити, сказавши, що рівненські жінки найбільш «ведуться» на такі хитрощі. І, як не сумно констатувати, порадник чи порадниця виявилися правими.
До першої жертви «гадалка» завітала на квартиру, сказавши тій, що на її сім’ю наслана порча. Невідомо чому, але 56-річна рівнянка Лариса повірила в цю байку. І віддала добрій жінці за послугу зняття порчі дві золоті каблучки. Щаслива ж ворожка, забравши коштовності, пішла далі шукати собі чергову жертву.
Цього разу шахрайка обрала для свого обману 20-річну студентку одного з вищих навчальних закладів Рівного. Довго «обробляти» дівчину їй не довелося. Розповіла тій, що на неї наслано порчу, а вона може за окрему плату позбавити її цього «нашестя». За свої послуги просила відносно «небагато»: 100 гривень та золотий ланцюжок.
Жінки лише потім зрозуміли, що їх обманули, і повідомили в міліцію. Шахрайку невдовзі затримали правоохоронці.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору